Bienvenidos al blog

Bienvenidos al blog

lunes, 11 de febrero de 2013

PROGRAMA EXPERIMENTAL TECNOLÒGIC (P.E.T) 2013

Benvolguts companys!

La present és per comunicar-vos que el Programa Experimental Tecnològic (P.E.T) per a persones desocupades amb discapacitat i amb dificultats especials d'inserció laboral d'ASPROM cofinançat pel SOIB, Ministeri de Treball i Immigració i el Fons Social Europeu, ha iniciat un any més la seva tasca des del dia 4 de febrer del 2013. Recalcar que enguany, el Programa Experimental Tecnològic (P.E.T) de ASPROM, nomes està dirigit a persones desocupades amb discapacitat i amb dificultats especials d'inserció laboral apuntades al SOIB.

Per a nosaltres, un any més, les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació o les competències digitals, s'han encimbellat com la pedra angular del nostre Programa Experimental d'Ocupació (PET). Aquesta decisió es deu al fet, que actualment, la societat del benestar està patint canvis molt importants i, aquests canvis, afecten directament al món laboral. I sabem que hi ha un principal responsable d'aquesta revolució sociolaboral: les Noves Tecnologies vinculades a Internet!

La implosió de les noves tecnologies sobre els col · lectius vulnerables en la inserció laboral es tradueix en un augment de la bretxa digital que, al seu torn, augmenta la bretxa laboral. Actualment, les persones que no dominen les competències digitals són considerades els nous analfabets del segle XXI. Amb aquesta perspectiva, evitem sumar a la discapacitat física, la discapacitat digital.


Per participar en el nostre programa o resoldre qualsevol informació al respecte que us puguem donar estem a la vostra disposició.


Rebin una cordial salutació de part de tot l´equip:
 
 
Nerea Zafra, Directora de programes
Mª José de Prada, Tècnica d´Orientació Laboral
Dolors Rosselló, Tècnica d´Orientació Laboral d´ASPROM
Alejo Cabeza, Técnic d´Orientació Laboral i Prospector del Mercat de Treball
Maria Carriqui, Administració
Inma Colom, Informació




asprom

Associació Balear de Persones amb Discapacitat Física.
C/ Pascual Ribot, 6 A, baixos
'  Tel/Fax. 971.289052
Horari de atenció:
De dilluns a dijous de 9 a 14h y de 16 a 20h.
Divendres de 9 a 14h.

No hay comentarios: