Bienvenidos al blog

Bienvenidos al blog

lunes, 3 de marzo de 2014

INICI DE PROGRAMA D’INSERCIÓ LABORAL PER PERSONES AMB DISCAPACITAT FÍSICA "SOL"


Benvolguts companys!

La present és per comunicar-vos que, el Programa d´Inserció Laboral “SOL” per a persones amb discapacitat i amb dificultats especials d'inserciólaboral d'ASPROM, cofinançat pel SOIB i el Fons Social Europeu, ha iniciat un any més la seva tasca social.

Recalcar que el programa “SOL”, nomes està dirigit a persones desocupades amb discapacitat física amb dificultats especials d'inserció laboral apuntades al SOIB.

Per a nosaltres, un any més, les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació o les competències digitals, s'han encimbellat com la pedra angular del nostre Programa d´Inserció Laboral (SOL). Aquesta decisió es deu al fet, que actualment, la societat del benestar està patint canvis molt importants i, aquests canvis, afecten directament al món laboral. I sabem que hi ha un principal responsable d'aquesta revolució sociolaboral: les Noves Tecnologies vinculades a Internet!

La implosió de les noves tecnologies sobre els col lectius vulnerables en la inserciólaboral es tradueix en un augment de la bretxa digital que, al seu torn, augmenta la bretxa laboral. Actualment, les persones que no dominen les competències digitals són considerades els nous analfabets del segle XXI. Amb aquesta perspectiva, evitem sumar a la discapacitat física, la discapacitat digital.

Per participar en el nostre programa o resoldre qualsevol informació al respecte estem a la vostra disposició.

Rebin una cordial salutació de part de tot l’equip:




ASPROM  (Associació Balear de Persones amb Discapacitat Física)

C/ Pascual Ribot, 6 A, baixos
Tel/Fax. 971.289052
asprom@asprom.net
Horari de atenció:
De dilluns a dijous de 9 a 14h y de 16 a 20h.
Divendres de 9 a 14h.

www.asprom.net


2 comentarios:

Joserra dijo...

Buenos días:

Acabo de visitar el blog. Me ha alegrado mucho que alguien (que imagino quién ha sido) le haya dado una inyección de vida. El blog estaba triste sin novedades.

El motivo de estas líneas es dar la bienvenida a los/las nuevos/as técnicos/as que se han incorporado a nuestro proyecto. No me olvido de los/las antiguos/as: seguid trabajando con la misma ilusión, dedicación y ánimos que los años anteriores.

Para finalizar, os quiero agradecer vuestra ayuda y colaboración en esta dura lucha para conseguir la inserción laboral de las personas con discapacidad.

Os mando muchos ánimos!!

Un abrazo,
Joserra

Anónimo dijo...

Muchas gracias José Ramón!

Tus palabras de ánimo se agradecen mucho.

Un abrazo,

Alejo Cabeza